Rekrytering

”Lätt att anställa – svårare att rekrytera.”

Vi vet hur viktigt det är att inte bara anställa någon som vid första anblicken verkar trevlig och har rätt bakgrund. Det krävs mycket mer än så för en lyckad rekrytering och för att undvika konsekvenserna av att anställa fel person. Våra specialister har gjort hundratals rekryteringar och tusentals intervjuer så vi vet vad vi pratar om.

Vi har breda kontaktytor, gedigen branschkunskap och en säker metod som ger snabba resultat när ni behöver nya kvalificerade medarbetare. Dessutom förstår vi oss på människor och vet hur man bäst får nya medarbetare som snabbt kommer in i jobbet och fungerar i sitt sammanhang.

Vi kan hjälpa er att hitta platschefer, arbetsledare och andra viktiga nyckelpersoner och specialister.

Grunden för en lyckad rekrytering är att vi börjar med en ordentlig kravspecifikation där vi tillsammans fastställer de krav och önskemål ni har på er nya medarbetare.

Beroende på uppdragets karaktär väljer vi strategi för hur vi bäst hittar kandidaterna, genomför uppdraget inklusive personbedömningar och presenterar de mest intressanta kandidaterna för er att välja bland. Självklart tar vi referenser och gör eventuella bakgrundskontroller för en säker och trygg rekrytering.

När du väljer oss som din rekryteringspartner får du dessutom alltid vårt fulla engagemang och vår ”Bang & Nielsen-garanti” på uppdraget. Välkommen att kontakta oss för mer information.