Industri

Bang & Nielsen arbetar med bemanningslösningar där vi hjälper svensk industri att få kompetenta och pålitliga medarbetare, på kortare eller längre uppdrag. Vi är främst specialiserade på behöriga elektriker för allmänna el- och teleinstallationer, montörer och svetsare med lång erfarenhet, som känner en glädje i att utföra ett professionellt arbete och bidra till en positiv arbetsmiljö. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv, Elektriska Installatörsorganisationen och Sveriges Byggindustrier och följer alla tillämpliga kollektivavtal.

Vi vill vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder med fokus på kompetens, pålitlighet och långsiktiga relationer där vi alltid strävar efter att hitta de bästa lösningarna för att uppfylla våra kunders behov och förväntningar. Därför går det alltid att prata med oss om hur den bästa lösningen skulle se ut för varje specifikt uppdrag.

När du väljer oss som din bemanningspartner får du dessutom alltid vårt fulla engagemang och vår ”Bang & Nielsen-garanti” på uppdraget. Välkommen att kontakta oss för mer information.